Onderwijscentrum Leijpark

Maak in de video kennis met Onderwijscentrum Leijpark.

 

Onderwijscentrum Leijpark als werkgever

Onderwijscentrum Leijpark heeft alles in huis, van EMB tot VMBO, van kleuters tot voortgezet speciaal onderwijs. We zijn groot én hebben sfeer. We werken allemaal op een eigen afdeling, waar je echt onderdeel van bent. Werken bij Onderwijscentrum Leijpark betekent alle ruimte om je vak uit te oefenen. Een baan waarin je elke dag voldoening en vrijheid voelt.

Echte aandacht

Ons werk draait om echte aandacht. Voor leerlingen en van collega’s. Onze collega’s zeggen:
“Leerlingen waarderen je echt, je kunt leerlingen alles geven wat ze nodig hebben, je wordt gehoord door je collega’s en er is altijd hulp beschikbaar, er zijn veel mogelijkheden om te groeien en te scholen.”

Zijn wie je bent

Zijn wie je bent en worden wat je wilt en kunt. Dat is ons allerbelangrijkste doel voor leerlingen. We zijn daarom een Orthopedagogisch Didactisch Expertisecentrum waar onderwijs, specialistische (jeugd)zorg, revalidatie en dienstverlening samen komen. Samen laten we de talenten van leerlingen bloeien. Kansen zien, plezier en respect staan daarbij centraal.

Veel scholingsmogelijkheden

Kom je bij ons werken? Dan ga je deel uitmaken van een enthousiast team dat bestaat uit gemotiveerde en betrokken collega’s. Er zijn ruime scholingsfaciliteiten beschikbaar, zowel in tijd als in vergoeding. Je kunt onbeperkt gebruik maken van een groot online e-learning platform met meer dan 100 cursussen en trainingen. Daarnaast bieden we leraren alle ruimte voor het behalen van een Master. Wil je je als onderwijsassistent verder ontwikkelen? We stimuleren het behalen van een Pabo-diploma!